Промоции

Условия & Условия

Добре дошли в 365web.eu, онлайн магазина на BZG търговията LTD. Моля, прочетете внимателно следните условия, отнасящи се до правата и задълженията на дружеството, на всички вас, посетителите на сайта:

Информация за контакт:
BZG търговия ООД
ул Сергей Румянцев 1
Благоевград 2700 България
www.365web.eu
info@365web.eu
Mobile_gr 00306946133833
Tel_gr 00302103315000
факс 7007001996

Съдържание:


The BZG Трейд ЕООД си запазва правото да променя съдържанието на www.365web.eu сайт по всяко време и без предупреждение.
Контролът на техническа информация и годността на видове, подредени е отговорност единствено на клиента, който използва Сайта .The BZG търговията LTD. не носи отговорност за несъвместимости на продукти с други продукти.
Отчети за клиента:
Customer представлява, че цялата информация, предоставена от него, докато използвате www.365web.eu сайта, е точна. Клиентът се задължава да покрие евентуална загуба на BZG търговията LTD от използването на този сайт и сметката на клиента от неоторизиран от хора на клиентите.
Ограничение на отговорността:
The BZG Трейд ООД не носи отговорност за преки или косвени, случайни или закономерни щети, които могат да са резултат от неправилна употреба на www.365web.eu на сайта, както и каквито и да било грешки, прекъсвания, дефекти или забавяне на експлоатацията на обекта или да изпраща тази информация чрез интернет.
Цените в 365web.eu:
Стойности за поети единствено чрез онлайн поръчка и потвърждение.
Декларация за:
Личните данни на клиентите се използват изключително за изпълнение и документиране на поръчки от клиенти, предоставяне на персонализирани услуги и статистически данни за износа. Тези данни не се разкриват на трети лица. Клиентът дава настоящото съгласие за съхраняване и обработка на лични данни от BZG търговия ООД за целите на правоприлагането и доказателство за поръчки, да предоставя персонализирани услуги и износ статистика. Клиентът има право да имат достъп до цялата информация, която ни е дал
авторско право

The BZG ТРЕЙД ЕООД е единствен и изключителен притежателя на авторските права на съдържанието и структурата на този уеб сайт www.365web.eu освен ако изрично е изключена.
безопасност:
За защита на данните, които се движат през www.365web.eu сайт използва SSL софтуер (Secure Sockets Layer). За да SSL е комуникационен протокол, който криптира комуникацията между вашия терминал и сървъра на магазина. Дешифрирането на данните ви е изключително силна и е почти недосегаем.
Допълнително www.365web.eu има сертификат за цифрова защита, призната като водеща в сделки с ценни книжа.
Поръчка по разположение:
Изберете от списъка на www.365web.eu или търсене на продукти специфични продуктови кодове и ги поставете в пазарската количка.
Изберете от количката за пазаруване продукти в крайна сметка искат да поръчате.
Попълнете информация за поръчка, като начин на плащане, начин за доставка, адрес за доставка, както и коментарите на реда.
Огледайте цялостната картина на вашата поръчка, вие се съгласявате с общите условия за търговия и да се получи крайният командния ред.
Електронно подаване на поръчката:
Вашите поръчки се архивират в електронен вид и можете, ако искате да се вземат под внимание съдържанието на вашата поръчка.
Използването на www.365web.eu сайта е отговорност единствено на episkepti- клиент. Ние не сме отговорни за зловреден намеса на друго лице.
Посетителите www.365web.eu Website задължават да не се навреди на други хора със злонамерен използването на Сайта и че няма да се нарушава тяхната лична неприкосновеност.
Посещението - поставянето на цел в www.365web.eu предполага пълно приемане на настоящите Общи условия.


365web.eu © 2018